Citroën C3 Aircross

Pris fra

249.990

kr.

Hestekræfter

110 – 130

hk.

CO2-udslip

122 – 143

g/km.

Tophastighed

179 – 201

km/t.

Længde

4.155

mm.

Bagagerumsvolumen

410 – 1.289

l.

Pris fra

249.990

kr.

Hestekræfter

110 – 130

hk.

CO2-udslip

122 – 142

g/km.

Tophastighed

179 – 201

km/t.

Længde

4.155

mm.

Bagagerumsvolumen

410 – 1.289

l.

Citroën C3 Aircross er blevet voksen.

Citroën C3 Aircross har fået et nyt facelift og et mere moderne look. Den nyere front tager inspiration fra konceptbilen CXperience, som bl.a. kan ses ved de dobbelte kromlister, som går helt ud til lygterne. Det giver Citroën C3 Aircross et skarp og robust look. De sorte beskyttelsespaneler får C3 Aircross til at virke bred og muskuløs – med andre ord, er Citroën C3 Aircross blevet voksen.

Citroën C3 Aircross byder også på en bedre komfort, en større fleksibilitet og en mere rummelig kabine. For første gang, har C3 Aircross fået Advanced Comfort sæder og en 9″ touchskærm, som inkluderer Citroën Connect Nav og Mirror Screen som er forenelig med Apple CarPlay og Android Auto. Der vil også være mulighed Citroën Connect Assist og trådløs smartphone opladning. 

Et selvsikkert design.

Med den stilsikre front, er Citroën C3 Aircross klar til at stjæle opmærksomheden på vejene. Med det nye facelift, har du også mulighed for at personalisere din C3 Aircross, så den passer til dig. 

Med C3 Aircross har du op til 70 farvemuligheder, herunder 7 forskellige farver (3 af dem er helt nye: Polar Hvid, Voltaic Blue og Khaki Grå). Udvendigt kommer C3 i 4 farvepakker (her er 2 af dem også helt nye: Adonised Orange og Adonised Mørkeblå). 

Indvendigt kan du også sætte dit eget præg med 4 forskellige interiørpakker: Standard, Urban Blue, Metropolitan Graphite og Hype Grey. 

Book prøvekørsel

Ny Citroën C3 Aircross - grå
Priser: Citroën C3 Aircross
Citroën C3 Aircross 1.2 PureTech 110 Feel
Ny Citroën C3 Aircross - kaki grå
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
  • 9" Touch Screen m. Apple CarPlay og 3D-Navigation
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 234.990,-*

Blandet kørsel: 16,9 km/l CO2: 133 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

INSPIRED BY YOU

Citroën C3 Aircross

Uimodsståeligt design.

Med sin høje front, sine afrundede, muskuløse former, sine store hjul og ikke mindst - med det nye lyssignatur fra CXperience, tager Citroën C3 Aircross al opmærksomheden. C3 Aircross fremstår som en robust og selvsikker SUV, men med et design som er frisk og moderne. Du har mulighed for selv at style bilens eksteriør og dermed sætte dit eget personlige præg ved bilens farver og detaljer, hvor du kan vælge i mellem 70 farvemuligheder.

Citroën C3 Aircross interiør

Lounge fornemmelse

Udover en ny og skarp front, så har interiøret i Citroën C3 Aircross også fået et nyt pust. Med Citroën Advanced Comfort går C3 ikke ned på komfort. De nye sæder er bredere og mere støttende end tidligere, på grund af den specielle polstring med 15 mm ekstra skum. Den rummelige kabine giver masser af plads til knæ og hoved. For at gøre hverdagen endnu mere fleksibel, kan bagsæderne justeres frem og tilbage og passagersædet kan foldes helt ned, så bagagerummet bliver endnu større. 

Citroën Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Citroën.

Oplev Citroën C3 Aircross

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Citroën samarbejdspartner på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Citroën person- og varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Erik Aasted Andersen
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev

Book her

Oplev Citroën C3 Aircross

Ny Citroën C3 Aircross - grå
Scroll to Top