Autoriseret Voyah forhandler og værksted

VOYAH - Østerbro

P. Christensen

Åbningstider og kontakt

Personbiler
Varebiler

Østerbro teamet

På Rovsingsgade 30 på Østerbro er vi autoriseret forhandler og værksted af VOYAH personbiler. Vores mekanikere og pladesmede er specialister i VOYAH – og de kender derfor alt til netop din bil.

Hos P. Christensen er vi kendt for høj kundetilfredshed, fordi vores dedikerede og erfarne team er vant til at arbejde tæt sammen og kender VOYAH til bunds. Vi arbejder for at sikre dig kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Mød vores dygtige team her.

Salg

Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør

Værksted

Kristian Bager Ljørring
Værkfører
Morten Tornøe
Værkfører
Martin Kristensen
Værkfører
Mikkel K. Hansen
Værkfører & pladeværkfører
Henrik Tornøe
Værkstedschef

Reservedele

Brian Søndergaard
Reservedelsekspedient
Keld Ørum
Reservedelsekspedient
Morten Aabro
Reservedelschef

Flådesalg

Thomas Trier
Fleet Manager, Stellantis

Afdelingsansvarlige

Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Henrik Tornøe
Værkstedschef
Morten Aabro
Reservedelschef
Voyah Østerbro

Her er vi forhandler af Peugeot, Hongqi, VOYAH, Citroën og Fiat person- og varebiler, og Alfa Romeo og Jeep personbiler, samt autoriseret Peugeot, Citroën, Honda, Alfa Romeo, Fiat, Hongqi, VOYAH og Jeep værksted.

Vores salgsteam er uddannet i Peugeot, Hongqi, VOYAH, Citroën, Fiat, Alfa Romeo og Jeep – og i finansieringsmuligheder. Uanset om du er på jagt efter en ny, nyere brugt eller brugt bil. Teamet bliver løbende videreuddannet i forbindelse med nye produkter og lanceringer.

Det moderne værksted rummer både Peugeot, Hongqi, VOYAH, Citroën, Honda, Alfa Romeo, Fiat og Jeep. Bilerne får markedets bedste behandling og transporteres i vores store bil-elevator. 

Skal firmaet opgraderes med nye varebiler, har vi i det tilhørende Erhvervscenter specialister i erhvervsleasing og opbygning.

Vi glæder os til at se dig på Rovsingsgade 30, 2100 Østerbro/København Ø!

Scroll to Top