Citroën

 Vejl. pris fra 374.990 kr.

Eksklusiv som aldrig før

Ny Citroën C5 Aircross sætter helt nye standarder for plads, fleksibilitet og komfort. C5 Aircross har fået et facelift, som giver modellen et endnu skarpere, mere robust og eksklusivt look end nogensinde før. Bl.a. har fronten fået en markant spoiler på kofangeren, et helt nyt LED-lysdesign og skrå detaljer ved kølergrillen, som får den nye C5 Aircross til at adskille sig fra den forrige model.

Indvendigt har modellen også fået et nyt design. Afhængig af udstyrsvariant, kan C5 Aircross udstyres med en 10″ Touch skærm eller en 12″ Digital HD-skærm. Midterkonsollen har også fået et nyt, bredt og højt design med en kant med detaljer i krom og et sort læderlook. 

Udover at den nye Citroën C5 Aircross skiller sig ud med sit progressive og stilene look, så imponerer C5 med en yderst rummelig og komfortabel kabine. Som standard er Citroën C5 Aircross udstyret med tre individuelle sæder, så bagsædet kan udnyttes fuldt ud. Med Citroën Advanced Comfort-affjedring vil du opleve en komfort ud over det sædvanlige. 

Citroën er udstyret med sit aldeles anerkendte Progressive Hydraulistiske Affjedring, som giver den ultimative køreoplevelse. Systemet opfanger ujævnheder i vejen og giver passagerne en følelse af at flyve over vejene. 

Plug-in Hybrid

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.

8-trins EAT8 gearkassen sikrer en behagelig kørsel ved automatisk gearskifte. Du kan vælge mellem to bremsetilstande: Drive og Brake, som genvinder den energi, som sker ved deceleration og bremsning. 

ULTIMATIV KØREOPLEVELSE.

Citroën C5 Aircross interiør

Tre individuelle sæder

Med Citroën C5 Aircross får du hele tre individuelle bagsæder med Isofix, så bagsæderne kan udnyttes mest optimalt. De tre bagsæder er også justérbare, så bagsæderne kan tilpasses alt efter behov. Alle sæder kan udstyres med Citroën Advanced Comfort, så en ekstraordinær komfort.

Citroën C5 Aircross interiør

Intuitivt interface

Det nye interface i C5 Aircross er endnu mere brugervenligt og intuitivt end før. Afhængig af udstyrsvariant, kan modellen fås med en 10" Touch Screen eller et 12" Digital HD-skærm, som giver føreren nem og hurtig adgang til bl.a. driftsstatus, batterilevetid, opladningsstatus og meget mere.

Citroën C5 Aircross interiør

Nyt indvendigt design

Den nye Citroën C5 Aircross har også fået et helt nyt design indvendigt for en mere intuitiv betjening. Midterkonsollen er blevet højre og bredere, samt fået et sort læderlook og lækre detaljer i krom. I modellerne med automatgear, er en e-Toggle placeret tæt på førerens hånd.

Book prøvekørsel

Citroën C5 Aircross CTA
Citroën C5 Aircross

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

INSPIRED BY YOU

Citroën C5 Aircross

Citroën Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Citroën.

Citroën C5 Aircross

Uimodsståeligt design

Med sin brede, høje og rå front, markante linjer og sine store hjuldiametre fremstår C5 Aircross som en robust, muskulløs og kraftfuld SUV. Lyssignaturen med fuld LED* giver bilen en moderne og dynamisk udstråling. Med et stort udvalg af farvekombinationer, kan du sætte dit eget personlige præg med lakfarv og tagfarve. *Afhængig af udstyrsvariant

Citroën privatleasing.

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Citroën-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Få fuld budgetsikkerhed, tryghed, service inkluderet og ingen uforudsete værkstedsomkostninger.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Citroënpartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Citroën person- og varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores sælgere her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Book her

Oplev ny Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross CTA
Scroll to Top