Praktisk og komfortabel SUV

Citroën C5 Aircross

 Vejl. pris fra 324.990 kr.

Oplev køreglæden med Citroën C5 Aircross

Er du på udkig efter en SUV, som kombinerer elegance, kraftfuldt design og uovertruffen kørekomfort? Så er Citroën C5 Aircross det oplagte valg for dig. Citroën C5 Aircross skiller sig ud med sit markante og stilrene design. Den lodrette og markante front byder på en LED-lyssignatur med 3D-effekt, som giver en stærk karakter. Med et rummeligt interiør, avanceret teknologi og førsteklasses komfort er Citroën C5 Aircross den perfekte ledsager til dine eventyr på vejen.

Citroën fås med en effektiv benzinmotor eller en brændstoføkonomisk benzinmotor med plug-in hybrid-teknologi, hvilket giver dig mulighed for at vælge den optimale drivkraft til dine specifikke kørselsbehov.

Indvendigt imponerer Citroën C5 også med sine elegante detaljer. Kabinen er ikke bare rummelig og komfortabel, den er også designet med tanke på familielivet. Som standard er SUV’en udstyret med tre individuelle og justérbare bagsæder, der kan tilpasses enhver families behov. Bagsæderne kan nemt foldes helt ned, hvilket giver mulighed for at udnytte bagagerummet fuldt ud til alle familiens eventyr.

Med de eksklusive Citroën Advanced Comfort®-sæder og affjedring vil du opleve en kørekomfort, der løfter din køreoplevelse til nye højder. Den innovative Progressive Hydraulistiske Affjedring sørger for at absorbere ujævnheder i vejen, hvilket skaber en ubeskrivelig følelse af at svæve over vejene sammen med dine passagerer.

Plug-in hybrid

Citroën C5 Aircross plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture. Med sin imponerende rækkevidde på elektricitet kan denne hybridbil levere en miljøvenlig køreoplevelse både i byen og på landevejen.

Den avancerede 8-trins EAT8 gearkasse sikrer en smidig og komfortabel kørsel med automatisk gearskifte, mens de to bremsetilstande, Drive og Brake, giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige regenereringsniveauer, der genindvinder energi under deceleration og bremsning.

Når komfort og funktionalitet går hånd i hånd

Opel Grandland Intelli-Lux LED Pixel Light

Citroën Advanced Comfort®sæder.

Citroën C5 Aircross er kendt for sin uovertrufne komfort. Den er udstyret med Advanced Comfort®-sæder, der er designet til at give maksimal støtte og komfort, selv på lange køreture. Derudover har C5 en blød affjedring, der absorberer ujævnheder i vejen og giver en behagelig køreoplevelse.

Citroën C5 Aircross interiør

Tre individuelle bagsæder.

Med Citroën C5 Aircross får du hele tre individuelle bagsæder med ISOFIX, så bagsæderne kan udnyttes mest optimalt. De tre bagsæder er også justérbare, så bagsæderne kan tilpasses alt efter behov.
Alle sæder kan udstyres med Citroën Advanced Comfort®, så en ekstraordinær komfort.

Ny Citroën C5 Aircross interiør

Moderne teknologi.

Citroën C5 Aircross er udstyret med en række moderne teknologier, der gør din køretur mere sikker, behagelig og nemmere. Assistancesystemerne byder bl.a. på Citroën Connect Nav, Active Safety Brake, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring og Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Book en prøvekørsel her

Citroën C5 Aircross CTA

Priser på Citroën C5 Aircross

Citroën Advanced Comfort®

Citroën er en komfortpioner og har med Citroën Advanced Comfort® programmet sat nye standarder i kørekomfort.

  • Affjedring: Progressive Hydraulic Cushions® affjedringen absorberer vejhuller og bump glidende og giver en unik kørekomfort.
  • Sæder: Advanced Comfort sæderne tilbyder ekstraordinær støtte og komfort selv på lange ture.
  • Støjisolering: Citroën har investeret i omfattende lydisolerende materialer og teknikker for en mere afslappende køreoplevelse.
  • Rummelighed og opbevaring: Kabineområdet er rummeligt med smarte opbevaringsløsninger til personlige genstande.

Citroën Advanced Comfort® er resultatet af Citroëns dedikation til at gå forrest i komfort og innovation.

Citroën privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Citroën-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Få fuld budgetsikkerhed, tryghed, service inkluderet og ingen uforudsete værkstedsomkostninger.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Se Citroën C5 Aircross på vejene

Nothing Moves Us Like Citroën

Citroën værksted

Citroën Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Citroën.

MyCitroën app

MyCitroën app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med MyCitroën app'en - den ultimative ledsager for enhver Citroën-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Citroën C5 Aircross
Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Citroën partner i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Citroën person- og varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores sælgere her.

Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgstrainee
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Book en prøvekørsel her
Citroën C5 Aircross
Citroën C5 Aircross CTA
Scroll to Top