Mitsubishi

ASX

Vejl. pris fra 284.995 kr.

Styrke og stil

Den nye Mitsubishi ASX er bygget til maksimal komfort. Til trods for at den er kompakt, er den bygget til 5 personer og har sublime køreegenskaber. ASX er en kompakt SUV med et højt udstyrsniveau og en høj indstigning, som giver et godt overblik over trafikken. Du kan frit vælge mellem benzin, benzin mild hybrid eller benzin Plug-in Hybrid motorer, som leverer op til 159 hestekræfter.

Standardudstyret er højt og inkluderer blandt andet parkeringssensorer for og bag, bakkamera, LED-for- og baglygter, 10” digitalt førerdisplay, klimaanlæg og meget mere. ASX byder på så meget mere, end det du forventer. Oplev helt nye teknologier og assistentsystemer. Som ekstraudstyr kan du tilvælge BOSE® Premium lydsystem, elektrisk soltag med skydefunktion og lædersæder.

Sikkerhed

ASX er spækket med de bedste og sikreste assistentsystemer.

Kom sikkert frem ved hjælp af aktiv nødbremse, som sørger for at stoppe for alt slags uventede forhindringer. Såfremt du vælger, at udstyre din ASX med stor sikkerhed kan bilen advare om medtrafikanter i blinde vinkler, selv holde afstand til forankørende og hjælpe dig med at holde bilen inden for striberne.

Designet til at give dig en god køreoplevelse

Mitsubishi ASX - Bose

Bose® Premium Audio System.

Få suveræn lyd med Bose® Premium Audio System. Anlægget spiller af sted via hele ni højtalere, samt en Fresh Air-subwoofer (FS), som er placeret i bagagerummet. Du kan derfor høre dit yndlingsmusik på bedste vis.

Mitsubishi ASX - sæder

Din siddekomfort er vores prioritet.

Forvent kun komfort udover det sædvanlige i din ASX. Forsædet er elektrisk justérbart, så du kan finde den rette indstilling til dig, nemt og hurtigt. Indtrækket på sæderne er i slidstærkt stof med eksklusivt læder og detaljerede syninger. 

Mitsubishi ASX - køreindstillinger

Tre forskellige køreindstillinger.

Med Mitsubishi ASX kan du vælge imellem tre forskellige køreindstillinger: ECO, SPORT og My-SENSE – alt afhængig af din kørestil. Med den 9,3″touchskærm i midten af instrumentbrættet, har du mulighed for at tilpasse indstillingerne. 

Mitsubishi ASX - MI Pilot
Mitsubishi ASX - Blind pleet
Mitsubishi ASX - Afstandsadvarsel
Mitsubishi ASX - Frontkollision
Mitsubishi ASX - Vejbaneassistent

Mitsubishi prioriterer sikkerhed. Med vejbaneadvarsel og vejbaneassistent sikrer systemet, at ASX’en holder sig indenfor linjerne på vejbanen. Er ASX’en ved at skride udover linjerne, går systemet selv ind og overtager, så du holder dig på din bane. Systemet hjælper dig altså med at holde din vognbane.

Med Mitsubishis Blind Pleet (BSW), bliver du advaret, hvis der er et køretøj i din blinde vinkel. Sidespejlene blinker med et LED-lys i den side, hvor det andet køretøj befinder sig i. Systemet holder øje i den blinke vinkel, men også op til 5 meter fra bagenden til siderne.

I din ASX, er der indbygget en radar, som overvåger eventuelle forankørende. Systemet sikrer, at ASX’en holder en sikker afstand til den forankørende. 

Mitsubishi sørger for at bremse for dig, hvis du ikke er opmærksom. 

I Mitsubishi ASX er der indbygget en radar, som sammen med frontkameraet vurderer afstanden til en eventuel forankørende, cykelist eller fodgænger. Er der en risiko for kollision, og du ikke bremser nok, vil systemet først advarer dig om en hindring forude – og bremser du fortsat ikke, vil systemet selv overtage og bremse bilen automatisk.

 

MI Pilot er Mitsubishis avancerede førerassistentsystem. Systemet forener den aktive vognbaneassistent (LCA) med adaptiv fartpilot (ACC), som sikrer dig ekstra sikkerhed og komfort. Systemet holder altså både afstand til eventuelle forankørende, samt holder bilen inden på egen vognbane.

Mitsubishi ASX

Bestil prøvekørsel på Mitsubishi ASX

Mere Mitsubishi

Mitsubishi ASX

Interiør

Indenfor åbner ASX dørene til en oase af luksus og komfort. Den sofistikerede kabine er et perfekt eksempel på Mitsubishis ekspertise inden for ergonomi og design. De bløde materialer og fine detaljer skaber en følelse af eksklusivitet, mens de justerbare sæder og det rummelige interiør giver dig den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet.

Mitsubishi ASX

Køredynamik

Men ASX handler ikke kun om stil - den er også en bil, der er bygget til at imponere på vejen. Med et bredt motorprogram og avanceret teknologi får du en køreoplevelse, der er helt i særklasse. ASXs avancerede assistentsystemer giver dig fuld kontrol over enhver vejoverflade og gør selv de mest udfordrende vejbaner til en leg.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mitsubishi samarbejdspartner i Skejby/Aarhus N.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mitsubishi og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Bestil prøvetur

Oplev Mitsubishi ASX

Scroll to Top