Lige nu tilbyder vi attraktive priser på udvalgte Mercedes-Benz AMG Edition-modeller; den helt nye A-Klasse, EQA, EQB, EQE Sedan og EQE SUV. Alle modellerne er udstyret med eksklusive interiør- og eksteriørdetaljer fra AMG. Og det er selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger. Detaljerne inkluderer blandt andet mørktonede ruder, AMG-letmetalfælge, ambientebelysning, AMG-kølergrill, AMG-skørter og meget mere. Herudover kan du altid forvente førsteklasses køreglæde og teknologisk overlegenhed, som du kender det fra Mercedes-Benz.

Hvis du overvejer en ny bil, anbefaler vi, at du tager et kig på Mercedes AMG Edition-modellerne.

Se alle priserne på AMG Edition

Viser 6 af 11 biler
Vis flere

Ikke flere biler…

Se alle priserne på AMG Edition

Viser 6 af 11 biler
Vis flere

Ikke flere biler…

Hvad er inkluderet i AMG Edition?

AMG Edition-kampagnen udmærker sig fra standardmodellerne ved at have AMG-styling både indvendig og udvendig. Det inkluderer eksklusive AMG-fælge, front- og bagkofanger i et sporty design, en AMG-køreplade og AMG-måtter. I interiøret inkluderer bilerne AMG-sportssæder, et sportsrat med en flad bund, et widescreen cockpit og Premium Plus-udstyr, som består af automatisk styret parkering, panoramaglastag og ambientebelysning.

Så hvis du allerede overvejer at købe en bil, kan det være værd at skifte beslutningen til fordel for en AMG Edition.

Hvad er inkluderet i AMG Edition?

AMG Edition-kampagnen udmærker sig fra standardmodellerne ved at have AMG-styling både indvendig og udvendig.

Så hvis du allerede overvejer at købe en bil, kan det være værd at skifte beslutningen til fordel for en AMG Edition.

Mercedes-Benz EQA AMG Edition
Mercedes-Benz EQB AMG Edition
Mercedes-Benz EQE Sedan AMG Edition
Mercedes-Benz EQE SUV AMG Edition

Endnu mere eksklusivt udstyr

Den nye EQA (250+ og EQA 350 4MATIC) fås nu med endnu mere eksklusivt udstyr. Modellen er designet til at imponere med sin aerodynamiske profil, dynamiske linjer og med AMG-pakken, er EQA nu endnu mere sporty at se på.

EQA byder på førerassistentpakken, som bl.a. inkluderer ekstra komfort og forbedret sikkerhed. Derudover fås EQA også med standardudstyr som bakkamera, elektrisk indklappelige sidespejle, MBUX med intuitive skærme, EASY-PACK bagklap og meget mere. Træd ind i en rummelig og stilfuld kabine, hvor hvert element er omhyggeligt udvalgt for at sikre en førsteklasse oplevelse.

Den nye EQB (250+ og EQA 350 4MATIC har fået en rå udstråling med AMG-pakkens eksklusive styling-elementer. EQB er udstyret med førerassistentpakken, bakkamera, elektrisk indklappelige sidespejle, MBUX med intuitive skærme, EASY-PACK bagklap og meget mere.

Med den nye EQB får du en fantastisk køreoplevelse, hvor kraftfuld ydeevne kombineres med enestående komfort. Den elektriske drivlinje giver dig en jævn og lydløs kørsel, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Uanset om du kører i byen eller på landevejen, vil EQB imponere med sin smidige manøvredygtighed og stilfulde design.

EQE 350 Sedan AMG Edition byder på bl.a. sportssæder i ARTICO kunstlæder og 19″ sorte AMG-letmetalfælge fra AMG-pakken. De sorte AMG letmetal fælge giver bilen et sporty udseende og tilføjer et dynamisk element til dens karakter. Sportssæderne i ARTICO kunstlæder tilbyder både stil og komfort, og sikrer en behagelig køreoplevelse.

Derudover inkluderer EQE 350 Sedan på nøglefri start med KEYLESS-GO, MBUX og MBUX Navigation Premium, begge med dansk tale, parkeringspakke med bakkamera, adaptiv DISTRONIC fartpilot, Blind Spot Assistent og meget mere.

EQE 350 SUV AMG Edition er en rummelig, elektrisk SUV, som er et symbol på luksus. EQE SUV byder på eksklusive designelementer fra AMG Advance Plus-pakken, herunder: sportssæder, sidebeklædninger og instrumentpanel i ARTICO kunstlæder med røde syninger, 20″ AMG letmetalfælge og meget mere.

Derudover tilbyder SUV’ens sofistikerede elektriske motor, en jævn og kraftfuld kørsel, mens MBUX og MBUX Navigation Premium – begge med dansk tale – giver føreren en intuitiv og avanceret køreoplevelse.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i  Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Scroll to Top