Har du hørt det…

Mercedes-Benz AMG Editions

Priser, som får dig til at smile!

Byd velkommen til Mercedes-Benz AMG Editions

Mercedes-Benz AMG Editions – skarpe priser, som får dig til at smile fra øre til øre. AMG Editions er en kampagne, der får dine bilfantasier til at gå i opfyldelse, da du lige nu kan erhverve dig den nye A-Klasse, EQA, EQB og EQE sedan udstyret med eksklusive interiør- og eksteriørdetaljer fra AMG – selvfølgelig uden ekstra beregning. Der er her tale om detaljer som mørktonede ruder, AMG letmetal fælge, ambientebelysning, AMG kølergril, AMG skørter og meget, meget mere. Derudover, er der som altid garanteret rendyrket køreglæde og teknologisk overlegenhed.

Priserne starter fra 429.990 kr. og gælder i en tidsbegrænset periode.

Priser: Mercedes-EQ EQE
Mercedes EQE Edition
AMG Eksteriør
AMG Interiør
Assistentpakke

Mercedes EQE Edition
AMG Eksteriør
AMG Interiør
Assistentpakke

Previous slide
Next slide

Hvad er Mercedes-EQ?

Mercedes-EQ er Mercedes-Benz’ fuldt elektriske modelprogram. Modelprogrammet repræsenterer Mercedes’ engagement i bæredygtig udvikling og miljøvenlig mobilitet. Mercedes-EQ modellerne er avancerede produkter, som er spækket med den nyeste teknologi og energieffektive komponenter, som er din garanti for en anvendelig elbil med høj komfort og lang rækkevidde. 

AMG Editions – meget mere udstyr!

EQA 250+ AMG Edition

Udover standardudstyret indeholder EQA AMG Edition:

Interiørlister i mørkegråt struktur-look, AMG Styling, Mørktonede ruder bag, 18″ AMG letmetalfælge, Belyste indstigningspaneler med logo, Blind Spot Assist, Optimeret Start&Go, Rutebaseret fart tilpasning, Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steering Assist og Færdselstavleassistent

EQB 250+ AMG Edition

Udover standardudstyret indeholder EQB AMG Edition:

Interiørlister i mørkegråt struktur-look, AMG Styling, Mørktonede ruder bag, 18″ AMG letmetalfælge, Belyste indstigningspaneler med logo, Rutebaseret fart tilpasning, Blind Spot Assist, Optimeret Start&Go, Rutebaseret fart tilpasning, Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steering Assist og Færdselstavleassistent

EQE 350 AMG Edition

Udover standardudstyret indeholder EQE AMG Edition:

LED High performance forlygter, AMG eksteriør, AMG interiør, 19″ AMG letmetalfælge, Sportssæder, Multifunktionssportsrat i nappalæder med fladbund, Ambientebelysning (64 farver) og DISTRONIC – Adaptiv Fartpilot

A-Klasse AMG Edition

Udover standardudstyret indeholder A-Klasse AMG Edition:

AMG designlinje, Ambiente belysning i 64 farver, 10,25″ førerdisplay, Trådløs opladning, KEYLESS-GO, Spejlpakke, Parkeringspakke, 4-vejs justerbar lændestøtte, LED forlygter, Fjernlysassistent, Bakkamera, 10.25″ mediadisplay og MBUX Navigation Premium

Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Sikkerhed

Den nye eCitan er kompakt uden på med masser af plads og sikkerhed indeni. Bag det kompakte ydre skjuler sig et rummeligt lastrum og en komfortabel kabine – et perfekt spænd mellem masser af plads i lastrummet og muligheden for at køre dynamisk.    

Også professionel når det gælder sikkerhed.

I eCitan kører du og dine passagerer sikkert afsted, både i bytrafikken og på motorvejen. Fra standard er er eCitan allerede godt udstyret med sikkerhedssystemer som Hill Start Assist, Crosswind Assist og ATTENTION ASSIST.

Og med mulighed for tilkøb af yderlige systemer, holder eCitan dig sikkert kørende.

Er der for dig, når du har brug for den.

Den ny eCitan er lige så pålidelig, som du skal forvente det af en Mercedes-Benz Van. Nøgleordene er robuste materialer og holdbarhed. Alle eCitaner gennemgår sommer- og vinterprøver der skal forberede bilen på de mest krævende opgaver og robusthed, før at du modtager bilen.

Kontakt

Få et tilbud

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i  Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Scroll to Top