CLS coupé

CLS coupé

Designikon udenpå, stilikon indeni.

Det, der gør Mercedes CLS til noget helt særligt.

Den nye generation CLS coupé er intet mindre end original perfektionisme. Den er et unikum. Både når det handler om motorkraft, accelerationsevne og den dynamiske fremadstræbende linjeføring. Filosofien bag designet af den nye generation af CLS coupé bygger på stilistisk renhed – at skabe så få linjer som muligt. En renhed, som komplementeres af frontens let aggressive udtryk.

I det hele taget oser Mercedes-Benz CLS bare af overskud og byder på masser af kørekomfort, der bl.a. understøttes af den seneste generation af Mercedes-motorer samt alt det nyeste i sikkerhedsudstyr. Og så har vi slet ikke nævnt de specialdesignede sæder.

Oplevelsen af kvalitet og komfort

CLS coupé er stadig unik. Med masser af plads, variation og komfort under en coupésilhuet – der kan slå benene væk under enhver. 

Blandt komforthøjdepunkterne kan vi nævne AIR BODY CONTROL, interiør i Nappalæder og firhjulstrækket 4MATIC. 

Forespørg prøvekørsel

CLS coupé - sølv
Priser CLS coupé
Mercedes-Benz CLS 400 d 4MATIC aut.
CLS coupé - sølv
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Premium-pakke
  • Metallak
  • Premium-pakke Plus
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 1.447.298,-*

Blandet kørsel: 14,7 km/l CO2: 179 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC aut.
CLS coupé - sort
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Premium-pakke
  • Metallak
  • Premium-pakke Plus
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 1.268.198,-*

Blandet kørsel: 11,9 km/l CO2: 190 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

CLS coupé

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Sikkerhedshøjdepunkter

Oplev sikkerhed og komfort i en helt ny dimension: Med MULTIBEAM LED forlygter og aktuelle køreassistentsystemer med strækningsbaseret hastighedstilpasning. Blandt sikkerhedshøjdepunkterne kan du opleve Augmented Reality Traffic Light Assist, aktiv bremseassistent og aktiv afstandsassistent DISTRONIC.

Oplev CLS coupé

Ekstraudstyr

Udvalgt standardudstyr

Godt kørende fra start.

Sort læderindtræk

Sæt dig godt til rette i det behagelige og lækre læderindtræk.

AMG interiør og eksteriør

Den sportslige AMG-pakke sikrer de eksklusive detaljer allerede standard.

Spejlpakke

Klap sidespejlene ind elektrisk og gør bilen slankere, når den holder parkeret. Spejlpakken inkluderer også at sidespejlet i førersiden og bakspejlet blænder automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.

Blind Spot Assist

Få et ekstra sæt øjne på vejen. Med Blind Spot Assist bliver du bevidst om biler i din blinde vinkel, så du undgår en eventuel kollision.

Widescreen Cockpit

Oplev det lækre og intuitive cockpit, der giver dig alt den information du skal bruge på din tur. Det er nemt at holde overblikket og navigere.

Trådløse opladning og forbindelse via Bluetooth

Oplad din telefon og forbind den til systemet, så alt er samlet ét sted – lige foran.

Tyveripakke

Tyveripakken passer på din bil takket være højteknologi.

19″ AMG Letmetalfælge

Originale, brede AMG fælge, der øger kørekomforten maksimalt og matcher bilens design.

Konfigurér CLS coupé her

CLS coupé - sølv

ET HAV AF MULIGHEDER

Privatleasing

Når du leaser en Mercedes-Benz, skal du hverken tænke på service eller bilens gensalgsværdi – det tager vi os af. Fordelagtige ydelser giver dig finansielt råderum, samtidig med at du kører i en ny bil. Således er du teknisk altid helt up to date.

Du ved hvad du betaler hver måned og du skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi eller serviceomkostninger.

Når du korttidsleaser gennem Lease a Star, kører du altid i en fabriksny bil. Vi sammensætter den løsning, der matcher dine ønsker og behov – både hvad angår leasingperiode, model, udstyr og budget.

Alt er inkluderet i prisen – vi sørger for service, forsikring og ejerafgift. Alt du skal gøre er at nyde bilen (og tanke den).

Du slipper for udbetaling, binder dig kun for 6-12 måneder og har ingen ekstraomkostninger.

Originalt Mercedes-Benz udstyr

En Michelin kok ville ikke servere mad på en pap-tallerken. Din Mercedes-Benz har fortjent det bedste – vælg derfor originalt tilbehør og udstyr til din bil. 

Udover alle de åbenlyse fordele du kan glæde dig over hver eneste dag, gør originalt Mercedes-Benz tilbehør også godt for gensalgsprisen den dag, du f.eks. vil skifte til en yngre model.

Leje

Har du brug for en Mercedes-Benz i en dag, en weekend eller i en uge? Hos Rent a Star kan du leje både personbiler og varebiler nemt, hurtigt og enkelt.

Vi bestræber os på, at det altid skal være nemt og trygt at leje bil hos os. Vi hjælper med at sammensætte en løsning, der afspejler dine behov og dit budget, hvad enten du skal anvende bilen privat eller i firma.

Du kan selvfølgelig hente lejebilen i vores afdelinger i Odense, Kolding og Rødekro.

Serviceaftale

Vi har servicepakker som passer til dine behov. Vores servicepakker og forlænget garanti hjælper dig med at have overblik over dine udgifter og bilen vedligeholdes ved hjælp af serviceeftersyn med Mercedes-Benz originaldele. 

Vælg mellem ServiceCare, CompleteCare eller WarrantyExtension afhængigt af dit behov.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Send en forespørgsel her

Oplev CLS

CLS coupé - sølv