Ny Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS ER BLEVET VOKSEN

Den nye Citroën C3 Aircross har fået et nyt facelift og et mere moderne look. Den nye front tager inspiration fra konceptbilen CXPERIENCE, som bl.a. kan ses ved de dobbelte kromlister, som går helt ud til lygterne. Det giver Citroën C3 Aircross et skarp og robust look. De sorte beskyttelsespaneler får C3 Aircross til at virke bred og muskuløs – med andre ord, er Citroën C3 Aircross blevet voksen.

Den nye Citroën C3 Aircross byder også på en bedre komfort, en større fleksibilitet og en mere rummelig kabine. Som noget helt nyt, har C3 Aircross fået Advanced Comfort sæder og en helt ny 9″ touchskærm, som inkluderer Citroën Connect Nav og Mirror Screen som er forenelig med Apple CarPlay og Android Auto. Der vil også være mulighed Citroën Connect Assist og trådløs smartphone opladning. 

Vil du være den første til at høre mere om den faceliftede C3 Aircross?

Et nyt og selvsikkert design

Med den nye stilsikre front, er Citroën C3 Aircross klar til at stjæle opmærksomheden på vejene. Med det nye facelift, har du også mulighed for at personalisere din C3 Aircross, så den passer til dig. Med den nye model har du op til 70 farvemuligheder, herunder 7 forskelllige farver (3 af dem er helt nye: Polar Hvid, Voltaic Blue og Khaki Grå). Udvendigt kommer C3 i 4 farvepakker (her er 2 af dem også helt nye: Adonised Orange og Adonised Mørkeblå). Indvendigt kan du også sætte dit eget præg med 4 forskellige interiørpakker: Standard, Urban Blue, Metropolitan Graphite og Hype Grey. 

Udover en ny og skarp front, så har interiøret i Citroën C3 Aircross også fået et nyt pust. Med Citroën Advanced Comfort går C3 ikke ned på komfort. De nye sæder er bredere og mere støttende end tidligere, på grund af den specielle polstring med 15 mm ekstra skum. Den rummelige kabine giver masser af plads til knæ og hoved. For at gøre hverdagen endnu mere fleksibel, kan bagsæderne justeres frem og tilbage og passagersædet kan foldes helt ned, så bagagerummet bliver endnu større. 

 

Ny Citroën C3 Aircross

Teknologier, der gør hverdagen nemmere

Det nye facelift har også bidraget med en helt ny og brugervenlig 9″ touchskærm. Touchskærmen inkluderer Citroën Connect Nav og Mirror Screen, som er forenelig med Apple CarPlay og Android Auto. Der vil også være mulighed Citroën Connect Assist og trådløs smartphone opladning. 

C3 Aircross sikkerhedssystemer

Derudover fås den nye C3 Aircross med hele 12 intuitive køreassistentsystemer, som gør hver tur mere sikker. Sikkerhedssystemerne er bl.a.: automatisk nødbremse, automatisk nær-/fjernlys, Park Assist, skiltegenkendelse, bakkamera, Head-up display i farve og nøglefri adgang og start.

Ønsker du mere udstyr, kan Grip Control inkl. Hill Assist Descent tilføjes – det vil give dig mulighed for at justere trækkrften på forhjulet til underlaget, og på den måde fastholde farten op og ned af bakker.

Citroën C3 Aircross’ motorprogram består af BlueHDi dieselmotorer og PureTech benzinmotorer: BlueHDi 110 hk 6-trins manual, BlueHDi 120 hk EAT6, PureTech 110 hk 6-trins manual og PureTech 130 hk EAT6.

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Interesseret i den nye C3 Aircross? Bliv kontaktet som den første.

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top