Mercedes-Benz EQG

Koncept EQG

Concept EQG giver en spændende forhåndsvisning af den helt elektriske version af den legendariske Geländewagen.

Med Concept EQG præsenterer Mercedes-Benz de første muligheder for ​​en helt elektrisk modelvariant af G-Klassen. Visuelt kombinerer konceptbilen G-Klassens stilsikre udseende med udvalgte designelementer, der er typiske for alle elektriske modeller fra Mercedes-Benz, som kontrasterende højdepunkter. 

Ved verdenspremieren på den nuværende modelgeneration af Mercedes-Benz G-Klassen i Detroit i januar 2018 frembragte Hollywoods store Arnold Schwarzenegger, stjernegæst og ivrig “G” -fan et løfte fra den daværende bestyrelsesformand for Daimler AG, Dieter Zetsche, det var uventet for mange dengang: Den kommende elektrificering af alle modelserier ville naturligvis også omfatte G-Klassen. Knap tre et halvt år senere gør Mercedes-Benz sit løfte godt og præsenterer Concept EQG, en nærproduktionsundersøgelse af en helt elektrisk G-Klasse. “Hvor markedsforholdene tillader det, vil Mercedes-Benz være klar til at gå fuldt ud elektrisk ved udgangen af ​​årtiet,” understreger Markus Schäfer, medlem af bestyrelsen for Daimler AG og COO for Mercedes-Benz Cars. “Med dette strategiske skridt fra ‘Elektrisk først’ til ‘Kun elektrisk’, herunder bæredygtig produktion og vores batteriers CO2-neutrale livscyklus, fremskynder vi omdannelsen til en nulemission og softwaredrevet fremtid. Vi vil inspirere vores kunder til at skifte til elektrisk mobilitet med overbevisende produkter. Et ikon som G-Klassen opfylder denne opgave perfekt. “

Klassisk G-Klasse designsprog med elementer fra Mercedes-EQ design.

Konceptbilen fastholder G-Klassens kantede silhuet inklusive dens ikoniske elementer. De belyste striber får de robuste ydre beskyttelseslister til at skille sig ud visuelt. Adskillelseskanten af ​​den attraktive tofarvede lakfinish-blank sort på toppen, blank aluminiumsbjælke i bunden-løber i området ved forenden direkte under den overliggende motorhjelm og understreger dermed denne designfunktion endnu tydeligere.

Concept EQG set forfra ser velkendt ud, ikke mindst på grund af de typiske runde forlygter. I stedet for en kølergrill, som på de konventionelt drevne modelversioner, har denne helelektriske variant en kontinuerlig dyb sort kølergrill. I denne Black Panel Grille sætter den oplyste stjerne med 3D -effekt en slående accent. Omkring det skaber det animerede mønster af “runde firkanter” (cirkelmønster) i det velkendte blå af Mercedes-EQ-modellerne et visuelt link. Et allround belyst bånd omslutter det sorte panel, der sammen med de hvide belyste cirkler i yderspejlhusene supplerer forlygternes grafik i dagtimerne.

Mercedes-EQ EQG

Vil du vide mere om Mercedes-Benz EQG

Mercedes-EQ EQG

Designfordelene ved det elektriske drev spiller også en fordel, hvilket gør det ideelt til terrængående køretøjer og ambitiøse terrængående operationer.

Batterierne integreret i stigerammen sikrer et lavt tyngdepunkt. Da elmotorerne praktisk talt leverer deres maksimale drejningsmoment ved den første revolution, kan et helt elektrisk terrængående køretøj som Concept EQG og den senere produktionsmodel prale af en enorm trækkraft og styrbarhed-hvilket også viser sig at være en fordel på stejle skråninger og dybe terræn.

Vil du vide mere om Mercedes-Benz EQG?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top