Mercedes-Benz

Ny EQA og EQB

Nye versioner af EQA og EQB

Mercedes EQA og EQB kommer med et nyt facelift, der forbedrer både interiør og eksteriør. Mercedes EQB kommer med det længe ventede anhængertræk, som giver mulighed for at trække op mod 1.700 kg, ligesom du kender det fra EQA.

Både EQA og EQB er blevet forbedret på udstyr, og de kommer nu som standard med PROGESSIVE Line. Med flere forskellige udstyrsvarianter end tidligere, får du flere muligheder for at konfigurere og designe bilen efter dine behov. Det allerede omfattende standardudstyr, som følger med PROGRESSIVE Line, er blevet yderligere suppleret med Ambiente belysning og EASY-PACK bagklappen, mens centraldisplayet og USB-pakken nu er standard i både EQA og EQB.

Begge modeller har også fået opgraderet eksteriøret, og de kommer nu med EQ-grillen som du kender fra Mercedes EQE. I sammenspil med LED-striben, der forbinder de to forlygter, får både EQA og EQB et helt nyt udtryk.

Mercedes EQA og EQB kommer med den samme effektive motor, som vi kender fra de forrige modeller og med en rækkevidde op til henholdsvis 552 og 527 km (WLTP). Oplev de to nye modeller her.

Digitale fordele

Mercedes tilbyder meget ekstra tilbehør, når du køber en EQA eller EQB.

Du får nemlig underholdningsmuligheder som digitale nøgler, avancerede opladningsløsninger, fjernbetjeningsfunktioner og navigationstjenester. Med de funktioner kan du lokalisere din Mercedes og betjene flere af bilens funktioner fra din mobiltelefon. 

Mercedes me connect-tjenester introducerer også minispil som Sudoku og quiz spil. Disse spil er specielt udviklet til touchskærmene og -kontrolknapperne på rattet. I kombination med Burmester® Surround Sound-systemet kan du være underholdt i de bedste rammer, mens du sidder og venter.

Vil du vide mere?

Scroll to Top