Ny Mercedes GLB


Ny Mercedes GLB


En kombination af stil og praktisk anvendelse

Den nye Mercedes GLB tilbyder ligesom sin forgænger en praktisk og alsidig løsning, som nu har fået endnu mere fokus på dynamiske linjer og helt ny teknologi. Den nye Mercedes GLB har en rummelig kabine, så hvis du har brug for højt til loftet og op til 7 sæder, er GLB helt sikkert en bil, du bør overveje. Faktisk er danskerne helt vilde med den, som blandt andet er en af de mest populære firmabiler.

Den nye GLB har fået meget mere udstyr og teknologi som standard, og leveres med ARTICO-stof og tre forskellige kabine farver; sort, macchiato beige, sagegrey eller bahia brown. Af teknologi kan nævnes LED High Performance forlygter, Auto High Beam Assist (AHBA), bakkamera og endnu flere USB-indgange – alt sammen som standard.

Stort motorprogram

GLB’s motorprogram har udviklet sig over tid, hvilket betyder, at den nyeste version tilbyder mild-hybrid teknologi og en forbedret effektivitet i alle motorvarianter. Alle benzinmotorer er nu udstyret med Mercedes’ mild-hybrid system, som reducerer brændstofforbruget og forbedrer køreegenskaberne. Systemet gør det muligt for motoren at være slukket I længere tid, i forbindelse med opkørsel til lyskryds og igangsætning.

Mercedes-Benz udvikler nogle af de mest grønne og bæredygtige motorer, det betyder også, at en GLB 180d og GLB 200d præsterer helt ned til 145 gram CO2/km, det er mindre end nogen anden GLB med benzinmotor. 

Mercedes-Benz GLB

Vil du vide mere om den nye GLB?

Skarpt udtryk

Ny GLB med et helt nyt udtryk. Både front og bagende får et nyt design, som blandt andet udtrykkes via et helt nyt lygtedesign. De nye lygter kombineres med endnu større luftindtag i fronten, som er med til at give bilen et mere aggressivt look. Og som noget helt nyt kan du nu også bestille GLB i Spectral blå metallak.

Vil du vide mere om ny Mercedes GLB?

Scroll to Top