Ny Peugeot 408

Ny Peugeot 408 er helt sin egen!

Ny Peugeot 408 skiller sig ud fra mængden med dens dynamiske silhuet og gennemførte stil, som ikke er til at overse.

De skarpe og skrå lygter ligner løvetænder og er blevet et kendetegn for mærket.

Lygterne bag har fået LED-lygter med en form af tre kløer. Der er knivskarpe linjer og gitteret på fronten har fået samme farve som karrosseriet, hvilket giver et ekstraordinært design. 

Peugeot 408 har fået en længde på 4,69 m, og kombineret med en lang akselafstand på 2,79 m, har 408’eren fået en særdeles rummelig benplads til anden række med 188 mm. Bagagerummet byder også på en voluminøst mængde plads med hele 536 liter. Pladsen kan rumme yderligere op til 1.611 liter, hvis de bagerste sæder lægges ned. 

Vil du vide mere om ny
Peugeot 408?

Hybrid, benzin og fuldelektrisk.

Peugeot 408 kommer med i to hybrid versioner og en benzin version med henholdsvis 130, 180 og 225 hestekræfter. Alle tre varianter kommer med en 8-trins EAT8 automatiskgearkasse. Peugeot 408 vil fås som fuldelektrisk på sigt, men er endnu ikke offentliggjort. 

Designerne bag Peugeot 408 havde vægtreduktion som højeste prioritet. Peugeot 408 har derfor fået et flot bemærkelsesværdigt lavt gennemsnitlig energiforbrug – til hybridversionerne såvel som benzinvarianten.

Modellen forventes at lande i Danmark i begyndelsen af 2023.

Ny Peugeot 408

Spækket med sikkerhed.

Peugeot 408 er spækket med innovative teknologier og et særdeles smukt design, som indbyder til afslapning og velvære. Kabinen byder også på den seneste generation af det dynamiske Peugeot i-Cockpit og kan fås med hele ni radarer og seks kameraer, så sikkerhedssystemer kan hjælpe til at chaufføren kan få en afslappende og sikker kørsel. 

Peugeot 408 vil bl.a. kunne fås med: 

  • Blindspot
  • Night Vision, som alarmerer ved dyr, forgængere og cykelister
  • Adaptiv fartpilot med Stop and Go
  • Trafikalarm, bag

Bliv kontaktet som den første

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet lige så snart vi har mere information om den nye Peugeot 408
  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top