Opel | SUV

Opel Grandland

Vejl. pris fra 409.990 kr.

Stærk og alsidig SUV

Opel Grandland skiller sig ud som en avanceret SUV, der leverer en blanding af komfort, ydeevne og stil. Denne bil er designet til både bykørsel og eventyr på åben vej, og leverer en høj grad af køreglæde og effektivitet takket være dens økonomiske motorvalg.

Uanset om du ønsker en effektiv benzinmotor eller en kraftfuld plug-in hybridmotor tilbyder Opel Grandland fremragende køreegenskaber. Begge motorvarianter er skabt med effektivitet for øje, hvilket sikrer dig en økonomisk og behagelig kørsel, så du kan vælge den der passer bedst til din kørestil.

Indvendigt byder Opel Grandland på en gennemgående og høj komfort. Modellen kan udstyres med de certificerede AGR-sæder, som sikrer en korrekt ergonomisk kørestilling og dermed en kørekomfort udover det sædvanlige. 

Med klassens banebrydende lygter: IntelliLux LED Pixel Light, Night Vision, front- og bakkamera, trådløs opladning og sensorstyret bagklap, skiller Opel Grandland sig ud og markerer sig stærkt i sin klasse med innovative teknologier. Opel Grandland er klar til at imødekomme enhver køreoplevelse. 

Innovativ teknologi

Opel Grandland er designet til at give en sikker og komfortabel kørsel.

Modellen kan udstyres med topmoderne og innovativ teknologi som bl.a.: de banebrydende lygter: IntelliLux LED Pixel Light, som giver en markbar sigtbarhed i mørke. Hver forlygte består af intet mindre end 84 lysdioder, som kontinuerligt tilpasser sig forholdene i trafikken. 

Derudover kan Grandland udstyres yderligere med Night Vision, som er et kamerabaseret system, som assisterer føreren i mørket. Det infrarøde kamera, som er placeret på fronten af bilen, kan registrere mennesker og dyr op til 100 meter foran bilen.

Opel Grandland: en suveræn SUV

Opel Grandland Intelli-Lux LED Pixel Light

Intelli-Lux LED Pixel Light.

Opel Grandland er udstyret med den revolutionerende Intelli-Lux LED Pixel Light-teknologi. Med 168 LED-elementer, tilpasser Intelli-Lux systemet lyset automatisk, så det altid sikrer optimal belysning af vejen uden at blænde modkørende trafik.

Opel Grandland

Åbn bagagerummet med foden.

Med en simpel fodbevægelse under bagkofangeren kan du nemt og bekvemt åbne eller lukke bagagerummet i din Opel Grandland. Uanset om du har indkøbsposer eller en tung kuffert, behøver du ikke bekymre dig om at finde nøglerne eller berøre bagklappen med dine hænder. 

Opel Grandland interiør

Innovativ og intuitiv.

Opel Grandland er udstyret med et fuldt digitalt og topmoderne Pure Panel-cockpit, der giver dig en enestående oplevelse bag rattet. Med Pure Panel får du ikke kun præcise informationer, men også en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der er designet til at optimere din kørsel.

Book en prøvekørsel her

Opel Grandland Night Vision
Opel Grandland Parkassistent
Opel Grandland vognbaneassistent
Opel Grandland nødbremse
Opel Grandland Speed Assist

Med Night Vision-teknologien i Opel Grandland bliver din nattesikkerhed løftet til et helt nyt niveau. Her er essensen af, hvordan det fungerer:

  • Infrarødt kamera: Et avanceret infrarødt kamera monteret i bilens front, opsamler termiske billeder af vejen foran dig og identificerer varmekilder – såsom fodgængere og dyreliv – som ellers ville være skjult i mørket.
  • Display integration: Disse termiske billeder integreres derefter direkte i dit display, hvilket gør det muligt for dig at se potentielle farer langt forud, før de bliver synlige for det blotte øje.
  • Automatisk markering: Systemet er intelligent nok til ikke kun at vise, men også automatisk at fremhæve personer og større dyr i dit synsfelt, så de kan ses selv under udfordrende lysforhold.

Opel Grandland tilbyder den avancerede Park Assistent-teknologi, der gør parkering til en leg, selv i de trangeste bymiljøer:

  • Automatisk manøvrering: Park Assistent-systemet detekterer passende parkeringspladser og tager over styringen for at manøvrere bilen sikkert på plads.
  • Sensorer og kameraer: Bilen er udstyret med ultrasoniske sensorer og kameraer, som arbejder i tandem for præcist at måle parkeringspladsens størrelse og afstanden til omkringliggende objekter.
  • Håndfri parkering: Med Park Assistent behøver du kun at betjene speeder, bremse og skifte gear, mens systemet sørger for resten, hvilket sikrer en præcis og problemfri parkering.

Med denne teknologi kan du opleve øget komfort og tillid, når du parkerer.

Vognbaneassistenten i Grandland er en game-changer for køresikkerheden.

Dette system er metodisk designet til at give dig ro i sindet, når du navigerer komplekse vejnet. Vognbaneassistenten benytter sensorer til konstant overvågning af vejbanemarkeringerne.

Hvis en utilsigtet afvigelse fra kørebanen detekteres, anvender systemet automatisk ratkorrigering for at guide dig sikkert tilbage på rette spor. Ved længere ture mindsker vognbaneassistenten chaufførtræthed ved at holde bilen centreret i banen, hvilket giver en mindre anstrengende og mere komfortabel køreoplevelse.

Med Automatisk nødbremse, overvåger systemet hele tiden afstanden til den forankørende bil. Er afstanden for tæt, advarer systemet føreren om en kort afstand. Er der risiko for kollision, aktiveres bremsesystemet, hvis behovet skulle opstå. 

For at øge komforten og sikkerheden under kørslen, er Opel Grandland udstyret med et avanceret adaptivt fartpilot-system. Dette system arbejder på følgende måde:

  • Automatisk hastighedsregulering: Systemet justerer automatisk din hastighed for at holde en sikker afstand til forankørende biler. Det betyder, at hvis den forankørende bil sænker farten, vil Grandland også gøre det, uden at du behøver at røre bremsen.
  • Sensorbaseret teknologi: En række sensorer og kameraer holder øje med trafikken foran dig, hvilket giver fartpiloten de nødvendige informationer til at tilpasse din hastighed dynamisk.
  • Tilpasning efter forholdene: Uanset om du kører i tæt bytrafik eller på motorvejen, sørger det adaptive fartpilot-system for at tilpasse hastigheden, så du altid har en optimal og sikker køreafstand.
Priser på Opel Grandland

Plug-in hybrid

Med Opel Grandland plug-in hybrid kombineres det bedste fra to verdener; en effektiv benzinmotor parret med en kraftfuld elektrisk motor.

Du kan skifte mellem elektrisk kørsel til kortere ture og hybridtilstand for at spare på brændstoffet og dermed få mest muligt ud af din kørsel. Den elektriske motor forbedrer accelerationen og giver en øjeblikkelig respons, som giver dig dynamisk køreoplevelse.

Du går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller præsentation med Opel Grandland plug-in hybrid.

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

The future is everyone's!

Værksted

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Opel Grandland myOpel app

MyOpel app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med myOpel app'en - den ultimative ledsager for enhver Opel-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Opel Grandland
Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgstrainee
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Oplev Opel Grandland

Scroll to Top