Ny Opel GrandlandOpel Grandland
Plug-in Hybrid

Pris fra

349.990

kr.

Hestekræfter

225-300

hk.

CO2-udslip

32

g/km.

Tophastighed

225-240

km/t.

Længde

4.477

mm.

Bagagerumsvolumen

514 – 1.652

l.

Pris fra

349.990

kr.

Hestekræfter

225-300

hk.

CO2-udslip

32

g/km.

Tophastighed

225-240

km/t.

Længde

4.477

mm.

Bagagerumsvolumen

514 – 1.652

l.

Grandland Plug-in Hybrid - når du ikke går på kompromis med komfort og effektivitet.

Opel Grandland med Plug-in Hybrid, forener minimal CO2-udledning med høj SUV-komfort, power og strømlinet design. Det er helt enkelt at køre Plug-in Hybrid, som kan lade både ude og hjemme. Samtidig er du sikret en god brændstoføkonomi med mulighed for flere køreindstillinger, som er tilpasset forskellige køreforhold.

Grandland Plug-in Hybrid kører op til 76,9 km/L og med en CO₂-udledning på 29-32 gram pr. kilometer (WLTP). Forbruget kan optimeres yderligere via regenerering. Elmotoren regenerer energi til bilens batteri ved nedbremsning, så slipper du foden fra speederen vil bilen motorbremse og kan derfor næsten køres med kun én pedal.

Opel Grandland Plug-in Hybrid byder på en gennemgående og høj komfort. Modellen kan udstyres med de certificerede AGR-sæder, som sikrer en korrekt ergonomisk kørestilling og dermed en kørekomfort udover det sædvanlige. Sæderne har også varme og ventilation.

Med klassens banebrydende lygter: IntelliLux LED Pixel Light, Night Vision, front- og bakkamera, trådløs opladning og sensorstyret bagklap, skiller Opel Grandland sig ud og markerer sig stærkt i sin klasse. Opel Grandland PHEV skal opleves. 

Plug-in Hybrid teknologien.

Det er enkelt at oplade Opel Grandland Plug-in Hybrid. Batteriet kan lades ved alle offentlige ladestandere med vekselstrøm eller hjemme med et ladekabel eller en væglader.

Du oplader på samme måde som en 100% elektrisk bil, og ladetiden vil variere alt efter, hvilken type oplader, der benyttes.

Du kan skifte mellem følgende køreindstillinger:

  • 4WD (kun til firehjulstræk)
  • Hybrid
  • Elektrisk

Opel Grandland: en suveræn SUV.

Opel Grandland

Helt nyt design.

Opel Grandland byder på et mere udfordrende og iøjnefaldende design end den forrige model. Den velkendte Opel Vizor front skaber et hurtigt blikfang, når Grandland’en kommer frem i gadebilledet.

Opel Grandland

Fleksibel og rummelig.

Opel Grandland Plug-in Hybrid er rummelig. Meget rummelig og skal være modellen være ekstra fleksibel, kan bagklappen styres med foden. Du sætter blot foden under bagenden og bagklappen åbner (eller lukker) automatisk.  

Opel Grandland interiør

Innovativ og intuitiv.

Opel Grandland er rummelig. Meget rummelig og skal være modellen være ekstra fleksibel, kan bagklappen styres med foden. Du sætter blot foden under bagenden og bagklappen åbner (eller lukker) automatisk.  

Book prøvekørsel

Opel Grandland CTA
Opel Grandland vognbaneassistent
Opel Grandland Parkassistent
Opel Grandland Speed Assist
Opel Grandland nødbremse

Med Vognbaneassistent hjælper systemet dig med at undgå kollision. Vognbaneassistenten har aktiv ratkorrigering, så hvis du uønsket er på vej ud af banen, så hjælper systemet dig tilbage på vognbanen. 

Afhængig af udstyrsvariant, kan Opel Grandland assistere føreren med Park Assistent. Park Assistent hjælper dig med at parkere nemt, sikkert og hurtigt. Det eneste du skal gøre er at bremse og accelerere. 

Med Speed Assistent indstiller du blot den ønskede fart, og så opretholder systemet selv den ønskede fart og distancen til den forankørende bil ved at bremse eller accelerere automatisk. 

Speed Assistent aktiveres mellem 30 og 180 km/t.

Med Automatisk nødbremse, overvåger systemet hele tiden afstanden til den forankørende bil. Er afstanden for tæt, advarer systemet føreren om en kort afstand. Er der risiko for kollision, aktiveres bremsesystemet, hvis behovet skulle opstå. 

Opel Grandland Plug-in Hybrid

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Er du ikke på udkig efter en Plug-in Hybrid?

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Opel Grandland Plug-in Hybrid

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner. Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Oplev Opel Grandland

Opel Grandland CTA
Scroll to Top