Den ny EQB.

Den ny Mercedes EQB er på vej

Den ny Mercedes EQB byder på fleksibilitet, rummelighed og enestående komfort – alt sammen på ren el. Mercedes EQB har helt op til syv pladser, navigation med Electric Intelligence, MBUX-infotainmentsystem og et generøst bagagerum. Selv med en elektrisk motor, er der plads til hele familien.  

Vil du være den første til at høre mere om den ny EQB?

Mercedes EQB har plads til hele familien.

Ny Mercedes EQB giver plads og fleksibilitet til den store og aktive familie. Med EQB er det muligt udvide pladsen med to ekstra enkeltsæder, så der i alt er plads til hele syv sæder. De to enkeltsæder kan individuelt klappes sammen og sænkes, så bagagerummet bliver endnu større. Den ny fuldelektriske Mercedes EQB er klar til enhver udfordring. 

Med mulighed for at udvide rummet med to ekstra siddepladser, gør EQB hverdagen endnu mere rummelig og fleksibel. De to enkeltsæder kan foldes helt sammen for at give endnu mere plads i bagagerummet. For at gøre turen mere sikker, byder anden og tredje sædderække på fire ISOFIX-beslag, som gør det nemmere at spænde børnene forsvarligt fast. Det er også muligt at spænde en babystol fast på passagersædet.

Mercedes-EQ EQB

Det skal være nemt at køre elektrisk.

Med Mercedes EQB er det nemt og enkelt at lade – om du benytter dig af en offentlig ladestation eller med en Mercedes-Benz Wallbox derhjemme, så er ladning af EQB nemt. Skal du farten, har du med Mercedes Me Charge adgang til en række offentlige ladestationer i hele Europa.

Navigation med Electric Intelligence.

I EQB har du som standardudstyr Navigaton med Electric Intelligence. Navigation med Electric Intelligence er et intelligent navigationssystem, som fortæller dig om opladningstilstanden og trafiksituationen – her kan systemet selv udregne den optimale rute og tager højde for eventuelle ladestops undervejs, så du ikke skal bekymre dig lademuligheder. Det skal være nemt og bekvemt at køre på strøm.

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Interesseret i den ny EQB? Bliv kontaktet som den første.

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll til toppen